Serveis

Text_2

Qualsevol tractament exigeix com a requisit previ un minuciós diagnòstic que determini quin serà l’idoni segons les necessitats del client.

 

Tractament oxigenant i regenerador

Tractament seborregulador i equilibrant

Tractament desensibilitzant (pells reactives i/o sensibles)

Tractament reparador redensificant

Tractament dinamitzant antiarrugues

Tractament reafirmant/lífting

Tractament il·luminador despigmentant

 

APARATOLOGIA

Endermolift – Nou LPG

Llum polsada: IPL

Radiofreqüència

Mesoteràpia virtual o electroporació

Titanium skin needling – Teràpies d’inducció de col·làgen i teràpies alternatives a la toxina botulínica

Massatge anti-stress amb olis

 

Massatge ayurvèdic amb olis i pedres calentes

Basat en l’ayurveda, la medicina més holistica de la humanitat que considera a la persona com una totalitat “ment-cos-esperit” , fent ènfasi en la funció causal del pensament  i comportament sobre la salut i la malaltia.

Aquest tipus de teràpia o massatge, nudreix el cos, reforça la musculatura, augmenta la resistència i la vitalitat. Ajuda a eliminar toxines, millora el són, deixa la pell suau,sedoça i li aporta firmesa. Evita i corregeix les afeccions vata, pitta kapha fet amb regularitat, millorant la salut i qualitat de vida.(Previ test ayurvèdic).

 

Massatge descontracturant d’esquena

És un massatge més precis i intens a nivell muscular, per a tothom que necessiti deixar enrere els mals d’esquena, cames, braços…

 

Massatge descontracturant amb pedres

Massatge  realitzat amb pedres d’intensitat mitja-forta amb moviments descontracturants i drenants.

 

Massatge cames lleugeres         

 

Massatge esportiu

És un tipus de massatge que restitueix la longitud i la elasticitat dels músculs que es tornen rígids i tensos amb l’esgotament físic, l’entrenament…

Els principals benefícis són la prevenció de lesions, l’alleugeriment del dolor i els espasmes musculars, l’augment del rendiment esportiu i l’augment de la flexiblitat i l’elasticitat muscular.

 

Massatge Thailandes

És una tècnica oriental que es realitza al terra amb roba lleugera que permeti el moviment, consisteix en estiraments, pressions digitals i amassaments.

Ajuda a guanyar flexibilitat, eliminar l’estrés ja que actua sobre el sistema nerviós i l’equilibra, també equilibra tot el metabolisme a nivell circulatori i immuntari, ajuda a combatre l’insomni i regular els problemes digestius.

 

Drenatge Limfatic 

És un tipus de massatge suau amb moviments rítmics de bombeig, que actua directament sobre el sistem limfàtic afavorint l’eliminació de líquids. Activa la circulació, millora l’aspecte de la pell actuant sobre la cel·lulitis i afavoreix la relaxació

Rituals alquímics

Ritual de l’alegria

Ritual Reina d’Egipte

Ritual de la Rosa

Ritual Oasis de Serenitat

 

Tractaments Spa

 Ritual xocolateràpia

Ritual de raïm

Ritual d’arròs

 

Rituals del món

 Coffee session de les muntanyes blaves de Jamaica

Orquídies i pedres semiprecioses del mar de Bali

 

Teràpies ayurvèdiques

 Marma-abhyanga (massatge de cos sencer 2h)

Padani abhyanga (massatge de cames)

La gran quantitat de tractaments corporals realitzats en el nostre centre, ens han aportat una experiència molt important, a la hora de dissenyar plans de remodelació corporal per als nostres clients. Sense necessitat de cirurgia hem arribat a aconseguir resultats sorprenents.

 

El nostre secret és combinar diferents tècniques d’ultima generació en un sol programa, per assolir els diversos objectius: remodelar, redefinir, compactar teixit, millorar la qualitat de la pell, reduir cel·lulitis…

 

Demana cita i sol·licita el teu diagnòstic gratuït.

 

 

 

APARATOLOGIA:

– Mesoteràpia
– Radiofreqüència
– Body sculptor excell +
– Futura PRO
– Plataforma vibratòria
– LPG

 

 

TECNIQUES MANUALS:

 

– Massatge anticel·lulític

– Massatge linfodrenant antiinflamatori

– Massatge reductor, defibrosant

La nostra missió és oferir un servei completament personalitzat a partir d’un diagnòstic exhaustiu per a determinar la problemàtica real de cadascú.

DEPILACIÓ A LA CERA

DONES

L’indispensable ritual de la dona no té perque ser el més dolorós. A The beauty corner disposem de diferents tipus de cera i productes postdepilatoris per a obtenir els millors resultats amb el mínim dolor.

 

HOMES

La depilació corporal s’ha convertit en una forma de tenir cura del seu aspecte per un nombre creixent d’homes que desitgen sentir-se a gust amb el seu cos.

Disposem dels productes imprescindibles per a obtenir els millors resultats amb el mínim dolor i la màxima seguretat.

 

FOTODEPILACIÓ AFT

 

És l’última tecnologia en llum polzada, que consisteix en la transmissió d’energia a través de la melanina del pèl que absorbeix la llum i la converteix en escalfor la qual transmet al fol·licle pilós i el destrueix per a que no pugui produir pèl nou.

La tecnologia AFT és la que t’aporta la seguretat de poder-te depilar tot l’any amb la mateixa eficàcia, sigui quin sigui el color de la pell, sense dolor.

A més apliquem l’energia In Motion, en moviment, de forma acumulativa per a garantir-te una protecció òptima de la epidermis.

Aquesta tecnologia està fabricada i patentada per Alma Lasers, que compta amb més de 25 anys d’experiència en el sector mèdic a nivell mundial.

Permanent i tint de pestanyes.

Maquillatge ocasions, festes.

Maquillatge núvia.

Serveis d’assessorament individuals de maquillatge.

Venta de producte hipoalergènic i d’alta qualitat

A través d’un sistema pulveritzador pots bronzejar-te de manera natural i sense contraindicacions en pocs minuts.

 

SERVEIS: 

Paraula d’honor

Mig cos

Cos sencer

MANS

Manicura SPA

Manicura amb parafina calenta

Manicura amb ungles esculpides (gel // líquid pols)

Manicura amb esmaltat semipermanent SHELLAC i O.P.I.

PEUS

Pedicura SPA

Pedicura amb parafina calenta

Pedicura amb esmaltat en gel / ungles esculpides

Pedicura amb esmaltat semipermanent SHELLAC i O.P.I.

Coneixedors de la importància de sentir-te radiant en un dia tant especial, t’informarem sobre les propostes per a l’ocasio.

Packs Núvies:

 

Mani – Pedi + permanent de pestanyes

Proba i maquillatge

95€


Mani – Pedi

Tractament facial

Proba i maquillatge

105€


Mani – Pedi + tractament facial

Peeling e hidratación corporal

Proba i maquillatge

140€


Mani – Pedi permanent

Tractament facial

Peeling e hidratació corporal

Proba i maquillatge

155€

 

Vas a ser mare i et ve de gust donar-te un homenatge que millori el teu estat físic, mental i et faci sentir més maca… genial! Les propietats beneficioses dels tractaments que t’oferim són una excel·lent teràpia durant l’embaràs.

 

Neteja facial

Durant l’embaràs els canvis hormonals poden causar des de l’acné fins a les temudes taques… estigueu atentes! Comenceu a tractar-vos la pell al més aviat possible sense aparatologia, amb productes suaus i naturals.

Massatge Prenatal amb reflexoteràpia

Amb la finalitat de relaxar els músculs i activar la circulació, permet alleujar tensió i fatiga (a partir del tercer mes).

Drenatge limfàtic

És el gran aliat per embarassades amb retenció de líquids, inflamació i cames cansades per mobilitzar el líquid estancat i afavorir que sigui    drenat i eliminat a través de l’orina.

Massatge zonal

En coll, espatlles, cames, peus o cap.

 

Tractaments SPA:

Xocolaterapia

Tractament altament nutritiu, energètic i antioxidant, que consisteix en un peeling nutritiu i un embolcall a base de manteca, micronitzat i  oli de cacao i karité, acabat amb un deliciós massatge.

 

 Dolça espera

Tractament estudiat per aportar benestar i reduir la inflamació i la sensació de pesadesa que solen acompanyar durant aquests mesos. Amb principis actius naturals per contrarestar la retenció de líquids i protegir el sistema microcirculatori. El tractament consta d’una suau exfoliació, tot seguit s’aplica un embolcall corporal de fang drenant i desintoxicant amb propietats remineralitzants i ha la vegada es realitza una reflexologia als peus, i finalitzarem el tractament amb un dolç massatge relaxant per a tots dos.

Lluis Miquel Riu

Col·legiat:838-08-0537

 

– Podologia

– Estudis de la marxa

– Podologia esportiva

– Plantilles

– Peu diabètic

– Cirurgia del peu