tractaments facials

a the beauty corner, creiem que la bellesa autèntica es troba a l’interior, i els nostres tractament facials estan dissenyats per a revelar aquesta lluminositat única que portes amb tu. Submergeix-te en un viatge personalitzat que va més enllà de la pell, nutrint la teva essència i ressaltant la veritable bellesa que emana des de dins.

al nostre racó de benestar, cada massatge a the beauty corner és una invitació a la relaxació profunda i a la connexió ment-cos. Creiem que l’autenticitat es troba a l’equilibri, i els nostres massatges estan dissenyats per alliberar tensions, promoure la serenitat i permetre que la teva bellesa interna floreixi en harmonia.

massatges

rituals de spa

descobreix un oasis de calma en els nostres rituals de spa, on la bellesa interior es fusiona amb el benestar físic. A the beauty corner, cada ritual és una experiència holística que busca restaurar el teu equilibri intern, permetent-te submergir-te en un món de serenitat i renovació.

a the beauty corner, abracem la idea de que cuidar el teu cos és un acte d’amor propi. els nostres tractaments corporals combinen ingredients naturals amb tècniques vanguardistes, creant una experiència revitalitzant que realça la teva bellesa exterior alhora que nodreix el teu benestar interior.

tractaments corporals

depilacions

creiems que la veritable bellesa s’allibera quan et sents lliure i segura. el nostre servei de depilacions va més enllà de l’eliminació del pèl; és un acte d’expressió personal. A the beauty corner, la depilació no és només un servei, és un camí cap a la confiança i l’autenticitat.

a mans dels nostres experts, el maquillatge a the beauty corner és un art que celebra la teva singularitat. cada pinzellada ressalta la teva bellesa interior, perque creiem que l’autenticitat és l’essència de la veritable elegància. descobreix un món de colors i textures que et permeten expressar el teu estil de manera única i autèntica.

maquillatge

sol spray express

submergeix-te a la brillantor saludable del sol spray express, el nostre revolucionari bronzejat per pulverització a the beauty corner. experimenta una lluentor daurada que il·lumina la teva pell de manera natural, ressaltant la teva bellesa amb un toc de lluminositat. perquè en el nostre racó de bellesa, creiem que cada to de pell és únic i bell.

elevem les teves mans i peus a noves altures a the beauty corner amb manicures i pedicures excepcionals. cada detall és una expressió de cura i excel·lència, ressaltant la importància d’acaronar cada aspecte de tu mateixa. perquè la veritable bellesa es troba en els detalls, i les nostres manicures i pedicures estan dissenyades per a celebrar la teva singularitat amb elegància.

manicures i pedicures

núvies

per a les núvies que somien amb un dia inoblidable, en the beauty corner oferim packs de bellesa que realcen la teva radiant bellesa interior. cada servei està dissenyat per a crear un look únic i personalitzat, reflectint l’autenticitat del teu amor en cada detall. perquè creiem que el teu dia especial mereix una bellesa que sigui tan única com la teva història d’amor.

en the beauty corner, reconeixem la bellesa única que ve amb la maternitat. els nostres packs de bellesa per a futures mamàs estan dissenyats per a acaronar-te i ressaltar la lluminositat especial que portes amb tu. cada tractament està acuradament seleccionat per a brindar-te moments de relaxació i cura, celebrant la bellesa transformadora que ve amb l’espera d’un nou membre de la família.

futures mares

podologia

submergeix-te en la cura integral en the beauty corner, on cada pas compta en la nostra dedicació al teu benestar. el nostre servei de podologia és més que un tractament per als teus peus; és un viatge cap a la comoditat i la salut des de la base. en the beauty corner, entenem que la bellesa comença des de baix, i els nostres serveis de podologia són la clau per a mantenir els teus peus feliços i saludables.

a the beauty corner trobaràs l’equilibri entre cos i ment a través dels sentits

contacto
horario

lunes – viernes: 10:00 a 21:00
sábados: 10:00 – 14:00
domingos: cerrado

dónde estamos
contacte
horari

dilluns – divendres: 10:00 a 21:00
dissabtes: 10:00 – 14:00
diumenges: tancat

on estem